ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: 2111833835

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Η εταιρία μας εγγυάται την ικανοποίησή σας από την ποιότητα κατασκευής του προϊόντος που παραλαμβάνετε. Σε περίπτωση που το προϊόν σας παραδοθεί και διαπιστώσετε κάποια φθορά ή κατασκευαστικό ελάττωμα, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail στο info@kalostamourelia.gr εντός 14 ημερών από την παραλαβή του. 

1.Αλλαγή Προϊόντος Για όλες τις επιστροφές προϊόντων είναι απαραίτητο, τα προϊόντα να είναι στην αρχική τους κατάσταση, αχρησιμοποίητα και να επιστραφούν σε διάστημα εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας. 

Η πρώτη αλλαγή της παραγγελίας είναι Δωρεάν, εφόσον: Η αλλαγή του δέματος πραγματοποιηθεί με την εταιρεία που συνεργαζόμαστε (εταιρία που σας στείλαμε το προϊόν). Σε περίπτωση επιλογής άλλης εταιρείας για την επιστροφή τα έξοδα επιβαρύνουν εσάς. 

Το προϊόν δεν είναι προσωποποιημένο. Σε περίπτωση που το προϊόν είναι προσωποποιημένο το κόστος αλλαγής είναι 15€ 

Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση 

Μπορείς να πραγματοποιήσεις αλλαγή τηλεφωνικά στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών ή να αποστείλεις email αναγράφοντας τον αριθμό παραγγελίας καθώς και λεπτομέρειες με το μέγεθος/σχέδιο που θέλεις στο info@kalostamourelia.gr 

Όλα τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην αρχική τους κατάσταση και συγκεκριμένα να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, να μην διαθέτουν φθορές και ελαττώματα, να μην έχει αφαιρεθεί κανένα ταμπελάκι, τα ρούχα-αξεσουάρ να βρίσκονται μέσα στην αρχική σακούλα τους σε άριστη κατάσταση. 

Επιστροφή χρημάτων. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να αντικαταστήσετε το προϊόν της παραγγελίας σας, επικοινωνήστε μαζί μας για να αιτηθείτε επιστροφή του ποσού αγοράς. Τα μεταφορικά της επιστροφής επιβαρύνουν εσάς. Σε περίπτωση που το προϊόν είναι προσωποποιημένο, η εταιρία μας προβαίνει σε καταστροφή του προϊόντος και επιβαρύνεστε με το 50% της αρχικής αξίας του προϊόντος. 

Αναμενόμενος χρόνος αλλαγής 3-4 εργάσιμες ημέρες.

Διεύθυνση επιστροφών:

Παναγιώτης Λαμπρίδης
Πατριάρχου Ιωακειμ 50
Ταυρος Αττικη ΤΚ 17778
Τηλ. 211833835

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.