ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: 2111833835

ΤΙΝΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ

Είμαστε η Χριστίνα και ο Παναγιώτης κι έχουμε καταγωγή από τη Βρίσα Λέσβου. Που κάθε καλοκαίρι είμαστε εκεί. Στο νησί μας. Εκεί που μεγαλώσαμε. Εκεί που ζήσαμε όλες μας τις διακοπές και που γνωρίσαμε τους καλύτερους μας φίλους. Εκεί που το παιχνίδι ήταν ασταμάτητο, τα γέλια ατελείωτα, τα βράδια μας αξημέρωτα και οι στιγμές ανεπανάληπτες.

Είμαστε η Χριστίνα και ο Παναγιώτης, που αγαπούμε τη ντοπιολιαλιά της Μυτιλήνης, τα μαγικά τοπία της, τα μοναδικά ταβερνάκια της, το ούζο, τα νυχτολούλουδα και τις χρυσαφένιες παραλίες της. Εμείς που θέλουμε να βάλουμε την δική μας πινελιά, για να κρατήσουμε ζωντανά στο πέρασμα του χρόνου όλα όσα αγαπήσαμε.

Είμαστε η Χριστίνα και ο Παναγιώτης, που μας εμπνέει το ιδιαίτερο χιούμορ και οι αναρίθμητες λέξεις και φράσεις των κατοίκων της Λέσβου. Που προσπαθούμε εδώ και χρόνια, σαν παιχνίδι, να αντιγράψουμε την προφορά των παππούδων και των γιαγιάδων μας. Που το χαμόγελό τους ζει μέσα στην κάθε καινούργια λέξη που μαθαίνουμε.

Είμαστε η Χριστίνα και ο Παναγιώτης, που λατρεύουμε το όμορφο design και τις πρωτότυπες ιδέες και που δημιουργήσαμε αυτή τη σελίδα με πολλή αγάπη, για να σας προσφέρουμε προϊόντα μοναδικά. Για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Είμαστε η Χριστίνα και ο Παναγιώτης. Τα Μουρέλια δηλαδή.

Ο Παναγιώτης Λαμπρίδης και η Χριστίνα Παρασκευοπούλου είναι επαγγελματίες γραφίστες, με εμπειρία στον κλάδο για πάνω από 25 χρόνια. Ζουν και εργάζονται στην Αθήνα και τη Λέσβο ενώ είναι ιδιοκτήτες του δημιουργικού γραφείου FiftyΤwo και έχουν βραβευθεί για τη δουλειά τους, σε Ελλάδα και εξωτερικό.

ta Morelia

ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.